Skip to main content
Stuk voor stuk topwerken

Assemblage

Voor elke opdracht, hoe technisch en uniek ook, kunnen wij een oplossing op maat bieden. Naast het leveren van geassembleerde componenten, of voor het assembleren van stukken ter plaatse, denken wij graag met je mee over de beste oplossing.

Onze aanpak

1

Stap 1

Bij elke opdracht voor de assemblage van een metaalconstructie gaan we na wat nodig is om tot een duurzame oplossing te komen. We gaan hierbij welke materialen we zullen inschakelen, welke technieken hier van toepassing zijn, en via welke stappen tot het eindresultaat komen.
2

Stap 2

Samen met jou bespreken we het plan van aanpak. We leggen helder uit hoe alles zijn werk zal gaan, en hoe dit ingepland zal worden. Nog voor de werkzaamheden aanvangen, ben je op de hoogte van hoe, wat, en vooral: wanneer.
3

Stap 3

Naargelang de opdracht fabriceren we de stukken ter plaatse of in ons atelier. De site bereiden we nauwgezet voor op de werkzaamheden. We letten hier in het bijzonder op veiligheid, efficiëntie en hygiëne.
4

Stap 4

Tijdens de werkzaamheden houden we nauw contact en houden we je op de hoogte van de vorderingen. Geen verrassingen, geen misverstanden. Na de werkzaamheden laten we de site netjes achter.
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan