Skip to main content
jarenlange ervaring met technische expertise

Constructie

Diverse bedrijven uit de bouwsector doen beroep op de expertise van Piet Andries. De combinatie met jarenlange ervaring met technische expertise maakt ons de ideale partner in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van metaalconstructie. Het gaat niet enkel om balustrades, poorten en trapleuningen, maar ook om geavanceerde metaalconstructies op maat.

Halffabricaten

Machines die een onderdeel vormen van een groter geheel. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt en samengesteld wordt. Onze expertise laat ons toe om de meest complexe opdrachten aan te nemen.

Machine-
onderdelen

Wij zorgen ervoor dat machineonderdelen naadloos in andere constructies passen. Van grote stukken tot millimeterwerk, het team van Piet Andries zorgt ervoor dat de machine draait!

Zaagwerken

Het verzagen van staal is een handigheid op zich. Als het proper gedaan moet worden, laat je dit aan een professional over. Wij beschikken over de vaardigheden om dit snel en degelijk te doen.

Lasersnijden van staal

We beschikken over de middelen en de expertise voor het versnijden van staal via lasertechnologie. Naast het versnijden kunnen lasers ook ingezet worden voor het graveren en lassen van onderdelen en buizen.
Realisaties van constructies

Op ons kan je bouwen

De fascinerende wereld van constructies kent geen geheimen voor ons. Tekenen, bereken, bouwen en testen, met schitterend resultaat!

Bekijk onze realisatie bij D-Lux
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan