Skip to main content
We zetten druk onder kwaliteit

Drukvaten

Drukvaten zijn kritieke onderdelen binnen het productieproces. Het is van cruciaal belang dat het ontwerp en de technologie doordacht is, en correct werd toegepast.

Bij Piet Andries maken we eerst een nauwkeurige voorstudie om na te gaan waarvoor het drukvat zal worden ingezet, wat de omstandigheden zullen zijn, en wat de vereisten zijn om de beste resultaten te halen.

Onze aanpak

1

Stap 1

We gaan zorgvuldig na over welk type drukvat u wenst te laten bouwen, herstellen of onderhouden. Indien nodig brengen we een bezoek ter plaatse, en voeren we een visuele inspectie uit. We noteren aandachtig wat de verwachtingen zijn, en gaan hiermee naar technische tekenaars.
2

Stap 2

Op basis van ons eerste contact en de verkregen informatie, denken we een oplossing uit op maat van jouw verwachtingen. We schrijven een vrijblijvend een heldere offerte uit, aangevuld met technische informatie waar nodig.
3

Stap 3

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag. We zorgen voor een turn-key oplossing bij het bouwen van één of meerdere drukvaten. Als het om een herstelling of het onderhoud van drukvaten gaat, mag je rekenen op de een deskundig team ter plaatse.
4

Stap 4

Eens het drukvat is gebouwd, komt ons team dit voor je installeren. Bij herstellingen of onderhoud rapporteren we nadien bij jou of de aangewezen verantwoordelijke.
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan