Skip to main content
The heat is on!

Warmtewisselaars

Warmtewisselaars staan constant onder druk van diverse extreme omstandigheden. Het spreekt voor zich dit hier af en toe herstellingen voor moeten gebeuren. Wij gaan nauwkeurig na waar het probleem vandaan komt, en lossen dit op met technieken die de langst mogelijke levensduur bieden.


Hetzelfde geldt uiteraard voor de constructie van warmtewisselaars op maat. Ons team van specialisten bouwt een warmtewisselaar volledig op maat.

Onze aanpak

1

Stap 1

Bij elke opdracht doen we beroep op de brede expertise en jarenlange ervaring van het team. We gaan na wat de verwachtingen zijn, en we verdiepen ons in de sector en de specifieke eenheid binnen het proces waarbinnen de warmtewisselaar zich bevindt.
2

Stap 2

We contacteren je met een concreet plan, een heldere planning en een transparante offerte. We leggen je graag uit welke stappen we zullen nemen, en hoe we dit concreet zullen aanpakken. We delen hierbij graag onze inzichten en ervaring in de materie.
3

Stap 3

Naast een ruim atelier en hoogtechnologisch machinepark hebben we altijd een grote voorraad aan materialen om de warmtewisselaar te bouwen. We verzamelen alles wat nodig is, en plannen de constructie nauwkeurig in. Tegelijkertijd bereiden we de site voor waar de warmtewisselaar zal worden geïnstalleerd.
4

Stap 4

Aan de hand van nauwkeurig uitgetekende plannen en maquettes bouwen de warmtewisselaar volledig op maat van jouw bedrijf. Hierbij houden we rekening met de omgeving waarin de warmtewisselaar zich zal bevinden, en passen we onze technische en materiaalkeuzes hierop aan. Na de installatie zal je een ordelijke site aantreffen.
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan