Skip to main content
Wanneer de vonk overslaat

Lassen

De onderneming is ontstaan vanuit de passie voor laswerk, en vormt uiteraard een kernactiviteit tot op vandaag. Elke denkbare metaalconstructie lassen wij voor jou in elkaar.

Onze aanpak

1

Stap 1

Laswerk is geen bandwerk. Bij elke binnenkomende opdracht gaan we nauwgezet na wat de verwachtingen zijn, en hoe we dit op een vlotte en efficiënte manier kunnen tegemoetkomen - met het oog op kwaliteit.
2

Stap 2

We gaan met je in gesprek waarbij we onze aanpak toelichten, de mogelijkheden uiteenzetten, en leggen we je uit waarom we welke keuzes maken. Hierbij bieden we je ook graag inzicht in het metier.
3

Stap 3

We bereiden de site voor op de werkzaamheden. Stukken die we in ons atelier kunnen maken, brengen we kant-en-klaar mee naar de site, zo winnen we tijd. Naargelang de omstandigheden bereiden we de ruimte voor, en passen we ons materiaal en onze kleding aan. Veiligheid staat altijd voorop, zowel voor jouw als onze mensen.
4

Stap 4

De werkzaamheden voeren we vlot en vlijtig uit, en we houden de vinger aan de pols wat de geleverde kwaliteit betreft. Een tevreden klant is goud waard. Na de werkzaamheden mag je ervan op aan dat alles ordelijk wordt achtergelaten.
uw partner voor industriële toepassingen

Een team van professionals nodig?

Multidisciplinair team, alle kennis onder één dak!

Verregaande expertise en praktische aanpak.

Fijne samenwerking met een enthousiaste ingesteldheid.

Jarenlange ervaring met industrie, petrochemie, constructie en food.

Veiligheid en efficiëntie staan voorop.

Duurzame oplossingen met oog voor het hoogste rendement.

ijzersterk in laswerk

Vraag offerte

Zin om samen te werken met een team van enthousiaste professionals? Wacht dan niet langer om vrijblijvend offerte aan te vragen. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Vraag offerte aan